Creatie en vormgeving

Huisstijl

management

Voor het ontwerpen van bijvoorbeeld logo’s en huisstijlen, het creëren van relatiemagazines of het opzetten van mailings hebben wij de creatieve medewerkers in huis. Dit betekent dat u als opdrachtgever het complete traject bij ons kunt uitbesteden.

Een krachtige huisstijl is onderscheidend en staat voor kwaliteit. Het eigene van een product, bedrijf of merk. Bij het bewaken van huisstijlen gaat het om precisie en kwaliteit. Het creëren van eenheid in kleurgebruik, papiersoort en formaat, zodat er een herkenbaar en eenduidig beeld ontstaat. En, misschien nog wel belangrijker, zorgen wij dat dit beeld gehandhaafd blijft.

 

Noordhoek verzorgt voor u graag de complete huisstijlbewaking. Van het leveren van een huisstijlhandboek tot en met compleet voorraad-management. Wij organiseren, produceren en bevoorraden al uw locatie met huisstijldrukwerk. Bijvoorbeeld nieuwe voorraad briefpapier of visitekaartjes voor de nieuwe collega. Gemakkelijk online bestellen en op afroep afgeleverd wanneer het u uitkomt.